Конструкције спортских шатора

Дресура арена

Јахање је престижан спорт, популаран чак и међу краљевским породицама. Арена за коњичка такмичења мора да испуњава тако висок стандард. Дворана за шаторе је елегантног дизајна погодног за обуку у дресури и такмичење на високом нивоу. Удобна конструкција шатора, опремљена системима за климатизацију и грејање, одржава удобне услове за јахаче и коње у топлим и хладним сезонама.

Различите могућности дизајна ће омогућити стварање елегантне арене достојне одржавања великих коњичких такмичења. Наши стручњаци ће вам помоћи да изаберете шатор за коњички спорт који може да реши било који ваш задатак.

Спортске арене

Изградња спортских арена је ефикасан метод популаризације здравог начина живота. Монтажне шаторске конструкције су погодне за такмичења у разним спортовима:

 • футсал, кошарка, одбојка;
 • тенис и бадминтон;
 • лака и тешка атлетика итд.

Поред тога, спортске арене у дизајну тенди су погодне за организовање спортских секција и академија. Шатор се користи за стварање удобне, загрејане и проветрене арене. Широке могућности додатака, као и висока својства отпорности на хабање, отпорност на ватру и чврстоћу, омогућавају коришћење таквог шатора за бављење било којим спортом.

Изградња затворених објеката за спортске догађаје је добар избор за одржавање такмичења било ког нивоа.

Клизалиште — лед или ваљак. Картинг

Мобилна клизалишта и ролердроми постају све популарнији. Ово је и активан одмор и забава за целу породицу. Изградња покривених шаторских клизалишта је добра алтернатива изградњи стационарних просторија. Монтажне конструкције шатора не захтевају дуготрајан дизајн, нису инфериорне у односу на класичне конструкције у погледу чврстоће и отпорности на корозију.

Поред тога, шатори се могу користити као терени за картинг. Пространа просторија омогућава не само тренинг, већ и велика такмичења. Конструкција шатора за картинг одржава угодан температурни режим у топлом и хладном времену. Шатори су мултифункционални простор који вам омогућава да креирате било које спортске објекте: од клизалишта за велики број посетилаца до правих тркачких стаза.

гимнастика. Јога. Пилатес

Пространи шатори су погодни за фитнес, јогу, пилатес или аеробик. Користећи просторе унутра, моћи ћете слободно да повећавате групе, јер се шаторске конструкције могу направити у величини која вам је потребна и намењене су великој публици. Допуњавање зграда подним облогама, системима грејања, осветљењем и разним декоративним елементима омогућава коришћење конструкција тенди чак и зими и без обзира на климатске услове.

Шатор за спорт се брзо поставља и не захтева додатно одобрење, што ће вам омогућити да почнете са радом без непотребних одлагања. Монтажне конструкције тенде помоћи ће вам да брзо организујете сопствену школу јоге или фитнеса и успешно ширите идеју о здравом начину живота.

Надстрешнице за штандове

Када организујете спортски догађај или велики концерт на отвореном, запамтите да се све ради за публику. То значи да је веома важно да им се обезбеде што угоднији услови за провод стварањем заклона за трибину од снега, кише, ветра, јаког сунца и других природних или других утицаја.

Специјалисти LUXTENT-а у Црној Гори помоћи ће да се опреми надстрешница за трибину било које величине, јер се свако рјешење ради по индивидуалном пројекту и може се прилагодити његовим захтјевима. Инсталација конструкције не траје много времена и не захтева велика финансијска улагања, тако да је надстрешница за шатор за стадион профитабилно и практично решење: мобилна структура је способна да реши најшири спектар задатака.

Можете користити конструкције тенди чак и на највећим догађајима. Надстрешница надстрешнице за трибину ће помоћи да се обезбеде идеални услови за гледаоце.

Тениски терен

Изградња затворених тениских терена постаје све популарнија. Ово није изненађујуће, јер покривени дизајн пружа заштиту од кише и омогућава вам да не бринете о одлагању утакмица и тренинга. Поред тога, ови терени су много лакши за негу, одржавајући подлогу у добром стању, што је такође важно за квалитетну игру. Осим тога, изградња затворених простора проширује могућности за спорт и здрав начин живота за велики број људи. На крају крајева, многи људи иду да играју тенис не због достигнућа, већ да би били у доброј форми или само да би се забавили. Истовремено, данас се затворени терени користе чак и за турнире са великим рејтингом, и многи играчи то воле, јер у овом случају нестаје елемент случајности повезан са ветром и другим факторима.

Оптимално решење за стварање затвореног тениског терена је структура оквира-шатора. Тениски терен за шатор је згодан, мобилан и функционалан. Дизајн може бити опремљен свиме што је потребно за пријатну игру:

 • свлачионице и просторије за хигијену;
 • удобна места за смештај гледалаца, судија и играча;
 • системи за контролу климе за стварање угодних температурних услова у било које доба године;
 • осветљење за утакмице увече.

Уколико сте заинтересовани за цену изградње тениског терена, обратите се специјалистима LUXTENT-а у Црној Гори. Наћи ћемо индивидуално решење које ће задовољити све ваше жеље.

Фудбалска арена

Често се каже да се будуће фудбалске звезде одгајају у дворанама за овај спорт. То је заправо тачно, јер само мало фудбалско игралиште омогућава да се бавите овим спортом током целе године у земљама као што је Украјина, где временски услови не дозвољавају да играте на отвореном зими.

Одлична опција за стварање фудбалске арене је структура оквира-шатора. Лагана и мобилна структура може бити допуњена свиме што вам је потребно за тренинг и мечеве на највишем нивоу:

 • осветљење;
 • удобне свлачионице и тоалети;
 • означава навијаче;
 • системи грејања и климатизације за одржавање удобног температурног режима у било које доба године.

Истовремено, изградња затворене фудбалске арене не траје много времена: конструкција је прилично једноставна за уградњу, а осим тога, не захтева дугорочну координацију зграде.

Такође у структури шатора могуће је изградити терен за мини фудбал, који ће током лета бити релевантан за такмичења у малом фудбалу и малом фудбалу.

Данас се у затвореним просторима одржавају утакмице великих турнира у фудбалу и многим другим спортовима. Изградња фудбалске арене је идеално решење за проблем сезонскости спортова у многим земљама.

Добијте понуду

Најбољи начин за ширење поруке о здравом начину живота је да просторе учините доступним за спорт. Међутим, изградња таквих структура је често веома скупа. У овом случају можете користити монтажне хангаре за спорт. Оквирни спортски терени су мобилни, не захтевају високе трошкове и додатну координацију. Изградња спортских арена је могућа за следеће типове:

 • дресурне арене;
 • такмичарске и тренинг арене;
 • клизалишта или ролери;
 • картинг стазе;
 • затворени судови;
 • гимназије.

Изградња монтажних спортских објеката

Допуњавање структуре шатора са системима вентилације и грејања омогућава вам да креирате угодан температурни режим за бављење било којом врстом физичке активности. Подне облоге отпорне на хабање, као и опремљеност потребних функционалних простора, чине овакву монтажну конструкцију сигурним и погодним местом за организовање дечијих и одраслих спортских секција, као и такмичења великих размера. Наша компанија нуди изградњу монтажних спортских терена у Будви и другим градовима Црне Горе. Заједно са нашим купцима настојимо да здрав начин живота учинимо доступним свима..

Све апликације

Шатор или надстрешница од архитектонске тенде је поуздана и приступачна опција за догађаје ван града.
Предности решења:

 • Могућност транспорта практично на било које место;
 • Уштедите време и новац на монтажи;
 • Поузданост дизајна.

Шатори за догађаје су погодни за креирање привремене трговачке платформе, одржавање изложбе, фестивала, као и свих других догађаја.

Шатори за кафиће су начин да се локал прошири и привремено и трајно.
Мобилне монтажне конструкције су погодне за различите намене:

 • летњи улични кафићи и барови;
 • повећање површине ресторана за велике догађаје;
 • објекти на отвореном током целе године;
 • догађаји на отвореном, фестивали.

Архитектура шатора је модерна варијанта изградње привремених објеката. Монтажна конструкција се може користити као концертна сала, игралиште или павиљон за куповину. Оваква решења су исплативија од стационарних, јер не захтевају израду пројектне документације, координацију у државним органима и граде се у периоду од 45 дана или више.

Стварање монтажних спортских комплекса је одличан начин за промоцију здравог начина живота. Затворени спортски терени су погодни за дечије спортске школе и секције, базене, фитнес сале, као и за разне тимске спортове. Функционални шатор је место где се могу одржавати такмичења највишег нивоа.

Дизајнирање парцеле сопствене куће је ваш пројекат, у којем можете реализовати најнеочекиваније идеје. Користећи универзалне шаторске структуре за креирање дечије играонице, терасе или стакленика, добићете креативну слободу. Конструкције тенди се брзо постављају, не захтевају координацију и имају много опција за допуну.

Израда магацина у монтажној шаторској конструкцији не захтева израду документације, одобрење државних органа и завршава се у року од 45 дана. Додатак система за контролу климе створиће угодне услове за држање производа, опреме или стоке. Складишни шатори су одлично решење у финансијском и логистичком смислу.

Догађаји

Шатор или надстрешница од архитектонске тенде је поуздана и приступачна опција за догађаје ван града.
Предности решења:

 • Могућност транспорта практично на било које место;
 • Уштедите време и новац на монтажи;
 • Поузданост дизајна.

Шатори за догађаје су погодни за креирање привремене трговачке платформе, одржавање изложбе, фестивала, као и свих других догађаја.

Угоститељска делатност

Шатори за кафиће су начин да се локал прошири и привремено и трајно.
Мобилне монтажне конструкције су погодне за различите намене:

 • летњи улични кафићи и барови;
 • повећање површине ресторана за велике догађаје;
 • објекти на отвореном током целе године;
 • догађаји на отвореном, фестивали.
Архитектура

Архитектура шатора је модерна варијанта изградње привремених објеката. Монтажна конструкција се може користити као концертна сала, игралиште или павиљон за куповину. Оваква решења су исплативија од стационарних, јер не захтевају израду пројектне документације, координацију у државним органима и граде се у периоду од 45 дана или више.

Спорт

Стварање монтажних спортских комплекса је одличан начин за промоцију здравог начина живота. Затворени спортски терени су погодни за дечије спортске школе и секције, базене, фитнес сале, као и за разне тимске спортове. Функционални шатор је место где се могу одржавати такмичења највишег нивоа.

Приватни сектор

Дизајнирање парцеле сопствене куће је ваш пројекат, у којем можете реализовати најнеочекиваније идеје. Користећи универзалне шаторске структуре за креирање дечије играонице, терасе или стакленика, добићете креативну слободу. Конструкције тенди се брзо постављају, не захтевају координацију и имају много опција за допуну.

Индустрија

Израда магацина у монтажној шаторској конструкцији не захтева израду документације, одобрење државних органа и завршава се у року од 45 дана. Додатак система за контролу климе створиће угодне услове за држање производа, опреме или стоке. Складишни шатори су одлично решење у финансијском и логистичком смислу.