Шатори за догађаје

Корпоративни догађаји

Светли шатори су одличан избор за забаву ваше компаније. Можете организовати простор унутар структуре шатора на начин да нагласите опуштену и опуштену природу догађаја, стварајући позитивну пријатељску атмосферу која уједињује ваш тим.

Изнајмљивање шатора за корпоративни догађај омогућиће вам да не бринете о удобности својих гостију: монтажна конструкција се лако може допунити топлим подовима, осветљењем, опремљена санитарним просторима и гардеробом. Све врсте метода украшавања помоћи ће да простор за корпоративну забаву буде елегантан, а отпорност тканине на различите механичке и природне утицаје омогућиће коришћење конструкције тенде за корпоративну забаву чак иу хладној сезони.

Шатор за догађаје је право место за догађаје који ће се дуго памтити.

Јавни догађаји

Тешко је пронаћи простор за велики догађај. Морате се суочити са потешкоћама у опреми, управљању великим токовима посетилаца и скупим изнајмљивањем. Решење може бити изнајмљивање шатора за јавне догађаје.

Капацитет монтажних објеката је неограничен, тако да се могу користити и као једноделни шатори за фестивале, изложбе и концерте, као и за креирање засебних локација које употпуњују главне просторе догађаја.

Шаторске структуре за догађаје допуњују системи хлађења и грејања, панорамски прозори, подови и осветљење, омогућавајући вам да створите угодну атмосферу за посетиоце у топлим и хладним сезонама.

Монтажни шатори ће помоћи да се обезбеди успех догађаја, без обзира на његову величину и природу.

Венчања

Венчање је важан догађај за сваку особу. Од великог значаја за њен успех је избор места одржавања. Изнајмљивање шатора за венчање је избор који ће бити добра алтернатива загушљивој и скученој банкет сали или ресторану. Обложен прозрачним тканинама и свежим цвећем, шатор за венчање учиниће ваш одмор романтичним и опуштеним, удахнувши му свежину и новину. Опремање шатора за венчање на отвореном, не можете ограничити свој креативни импулс, јер разноврсност нијанси и облика украшавања додатка омогућава вам да отелотворите чак и најоригиналније идеје. Шатор се може поставити на било које место о коме сте сањали. Такође, поред структуре шатора, можете извршити регистрацију излаза.

Како бисмо осигурали удобност ваших гостију, организујемо гардеробу, уграђујемо удобне тоалете и друге неопходне функционалне просторе.

Тенда шатор за свадбене догађаје ће помоћи да ваша прослава буде светла и незаборавна.

Изложбе

Изложбени догађај је начин да се компанија гласно изјасни и учини бренд још јачим и препознатљивијим. Елегантни лучни павиљони од шаторске тканине користе се за велике изложбе и сајмове. Ови дизајни су допуњени разним облицима декорације и могу се брендирати, омогућавајући излагачима да прикажу своје производе и услуге на најбољи могући начин и истичу се од конкуренције.

Да бисте створили простран и ергономски простор, можете користити једноделне павиљонске шаторе или неколико комбинованих шаторских структура, у зависности од ваших циљева. Наша компанија нуди не само изградњу и изнајмљивање изложбених павиљона, већ и изнајмљивање изложбеног намештаја: промотивних штандова, столова и столица, мобилних штандова.

Монтажне шаторске конструкције ће помоћи да се обезбеди успех изложбе било ког формата и обима у било ком региону Црне Горе.

Презентације

Ако желите да организујете презентацију сопствене књиге, новог производа или технологије, боље је да то урадите у пријатном окружењу. Ово ће учинити да се гости осећају опуштено и опуштено, а вама ће дати самопоуздање. Место одржавања може бити шатор за презентацију.

Уређен у корпоративном стилу и употпуњен осветљењем, вентилацијом и погодним санитарним просторима, презентацијски шатор ће створити одличне услове за импресионирање ваших гостију. Дизајн има снагу, отпорност на ветар и издржава различите температурне услове, што му омогућава да се користи у било ком времену.

Поред тога, мобилна структура се лако монтира и не захтева додатно одобрење. Нудимо елегантне монтажне павиљоне који ће помоћи да ваш важан догађај буде успешан и незабораван.

Приватне забаве

Једна од области примене монтажних шаторских конструкција је стварање мобилних банкет сала. Такав шатор је погодан за организовање породичних прослава: рођендана, годишњица, годишњица венчања и других празника.

Пространи шатор за свечане догађаје пружиће пријатељску и опуштену атмосферу за велики догађај са бројним гостима, као и за коморну породичну прославу. Опремањем структуре шатора свом потребном опремом и зонама, створићете угодан простор за сваког госта. Да бисте побољшали простор, можете га додати:

 • подова;
 • ненаметљиво осветљење;
 • системи за контролу климе;
 • застакљена;
 • украшавање тканинама или живим биљкама.

Шатор ће бити погодно место за сваку приватну прославу, пружајући пријатне успомене сваком госту.

Дипломирање

Диплома је дуго очекивани радостан догађај са наговештајима лагане туге. Пронаћи место које ће одговарати овом расположењу није лако, решење може бити да изнајмите шатор за матуру. Уређен по вашем укусу, простор унутар шатора испуниће вече свежином и пружити слободу у избору стила. Матурски шатор је опремљен свиме што вам је потребно за успех оваквог догађаја:

 • подна облога која надокнађује било какве површинске неправилности;
 • осветљење за стварање визуелних ефеката;
 • сценске и свлачионице за особље и гостујуће уметнике;
 • клима уређај;
 • фото зоне са симболима образовне установе;
 • удобни тоалети.

Додатно, можете украсити шатор у бојама ваше образовне установе. Обезбедићемо конструкцију тенде потребне величине, која може да прими све госте. Монтажни шатор је добар избор за један од најважнијих догађаја у вашем животу.

Добијте понуду

Организација било ког догађаја захтева пажљиву припрему. Успех догађаја зависи од избора места. У ове сврхе можете користити склопиве шаторе за догађаје. Лагана структура тенде је лака за транспорт и брзо се поставља, штедећи вам време да се бавите другим аспектима припрема вашег догађаја. Шатори се користе за организовање разних догађаја:

 • корпоративне забаве;
 • концерти, фестивали;
 • венчања, рођендани и други празници;
 • изложбе;
 • презентације.

Шатор за догађаје

Својства конструкција тенди омогућавају им да се користе чак иу хладном времену. Висока чврстоћа, отпорност на хабање, отпорност на ватру и способност прилагођавања свим климатским условима чине такве зграде безбедним за посетиоце.

Поред тога, шатори за догађаје који се брзо монтирају лако се допуњују декором, подовима и удобним намештајем, као и употребом система за контролу климе за одржавање угодне температуре у просторији. Ово чини структуру шатора елегантном и добро одржаваном, пружајући пријатне успомене вама и вашим гостима..

Са нашим шаторима можете одржати догађај у Будви, Котору, Подгорици или неком другом граду у Црној Гори.

Све апликације

Шатор или надстрешница из архитектонског шатора је поуздана и приступачна опција за догађаје ван града.

Предности решења:

 • Могућност транспорта практично на било које место;
 • Уштедите време и новац на монтажи;
 • Поузданост дизајна.

Шатори за шаторе за догађаје су погодни за стварање привремене трговачке платформе, одржавање изложбе, фестивала, као и свих других догађаја.

Шатори за кафиће су начин да се објекат прошири и привремено и трајно.

Мобилне монтажне конструкције су погодне за различите намене:

 • летњи улични кафићи и барови;
 • повећање површине ресторана за велике догађаје;
 • објекти на отвореном током целе године;
 • излети, фестивали.

Архитектура шатора је модерна варијанта изградње привремених објеката. Монтажна конструкција се може користити као концертна сала, игралиште или павиљон за куповину. Оваква решења су исплативија од стационарних, јер не захтевају израду пројектне документације, координацију у државним органима и граде се у периоду од 45 дана или више.

Стварање монтажних спортских комплекса је одличан начин за промоцију здравог начина живота. Затворени спортски терени су погодни за дечије спортске школе и секције, базене, фитнес сале, као и за разне тимске спортове. Функционални шатор је место где се могу одржавати такмичења највишег нивоа.

Дизајнирање парцеле сопствене куће је ваш пројекат, у којем можете реализовати најнеочекиваније идеје. Користећи универзалне шаторске структуре за креирање дечије играонице, терасе или стакленика, добићете креативну слободу. Конструкције тенди се брзо постављају, не захтевају координацију и имају много опција за допуну.

Израда магацина у монтажној шаторској конструкцији не захтева израду документације, одобрење државних органа и завршава се у року од 45 дана. Додатак система за контролу климе створиће угодне услове за држање производа, опреме или стоке. Складишни шатори су одлично решење у финансијском и логистичком смислу.

Догађаји

Шатор или надстрешница из архитектонског шатора је поуздана и приступачна опција за догађаје ван града.

Предности решења:

 • Могућност транспорта практично на било које место;
 • Уштедите време и новац на монтажи;
 • Поузданост дизајна.

Шатори за шаторе за догађаје су погодни за стварање привремене трговачке платформе, одржавање изложбе, фестивала, као и свих других догађаја.

Угоститељска делатност

Шатори за кафиће су начин да се објекат прошири и привремено и трајно.

Мобилне монтажне конструкције су погодне за различите намене:

 • летњи улични кафићи и барови;
 • повећање површине ресторана за велике догађаје;
 • објекти на отвореном током целе године;
 • излети, фестивали.
Архитектура

Архитектура шатора је модерна варијанта изградње привремених објеката. Монтажна конструкција се може користити као концертна сала, игралиште или павиљон за куповину. Оваква решења су исплативија од стационарних, јер не захтевају израду пројектне документације, координацију у државним органима и граде се у периоду од 45 дана или више.

Спорт

Стварање монтажних спортских комплекса је одличан начин за промоцију здравог начина живота. Затворени спортски терени су погодни за дечије спортске школе и секције, базене, фитнес сале, као и за разне тимске спортове. Функционални шатор је место где се могу одржавати такмичења највишег нивоа.

Приватни сектор

Дизајнирање парцеле сопствене куће је ваш пројекат, у којем можете реализовати најнеочекиваније идеје. Користећи универзалне шаторске структуре за креирање дечије играонице, терасе или стакленика, добићете креативну слободу. Конструкције тенди се брзо постављају, не захтевају координацију и имају много опција за допуну.

Индустрија

Израда магацина у монтажној шаторској конструкцији не захтева израду документације, одобрење државних органа и завршава се у року од 45 дана. Додатак система за контролу климе створиће угодне услове за држање производа, опреме или стоке. Складишни шатори су одлично решење у финансијском и логистичком смислу.