Модерни дрвени шатори
од LUXTENT

Опције структуралне величине

EcoChalet 36 м²

Параметри модула

Ширина:
Дужина:

6 м
6 м

Капацитет

Банкет:
Бифе:

20 људи
30 људи

EcoChalet 64 м²

Параметри модула

Ширина:
Дужина:

8 м
8 м

Капацитет

Банкет:
Бифе:

40 људи
50 људи

EcoChalet 100 м²

Параметри модула

Ширина:
Дужина:

10 м
10 м

Капацитет

Банкет:
Бифе:

70 људи
85 људи

Добијте комерцијалну понуду
из компаније LUXTENT

  КуповинаКиријаУслуга

  Све опције за повезивање структура

  Дрвени шатори се могу повезати једни са другима и формирати фигуре било ког облика. Истовремено, шатори квадросфере могу бити различитих величина, а могу се и међусобно повезати. Укупна површина суспендованих конструкција може достићи неколико стотина квадратних метара. Истовремено, није пожељно уредити структуре у облику квадрата, јер се може формирати место за акумулацију влаге.

  Широка примена дрвених конструкција

  Ресторанско пословање

  Пример спајања три модула

  Дрвени шатори су савршени за организовање летње терасе за ресторане и кафиће. Дрвени шатор ће гостима пружити сигурну заштиту од ветра, сунца и кише, док ће дрвени рам вашем кафићу дати модеран стил.

  Догађаји и забаве

  Пример спајања два модула

  Дрвени шатор може бити одлично место за велике прославе или приватне забаве. Дрвена конструкција ће изгледати хармонично како у центру града, тако иу приватном сектору.

  Изложбе и презентације

  Пример спајања три модула

  Приликом представљања нових производа и услуга, локација догађаја је од великог значаја. Шарени дрвени шатор може да се опусти и импресионира ваше посетиоце емисије.

  Дрвене куће и глампингс

  Пример спајања пет модула

  Дрвени шатори су савршени за организовање туристичких подручја. Шатор Куадроспхере се може користити као засебна глампинг или пословна зграда. Велики распон величина вам омогућава да користите дрвену конструкцију у скоро сваком правцу.

  Добијте комерцијалну понуду
  из компаније ЛУКСТЕНТ

   КуповинаКиријаУслуга

   Дрвени шатор: галерија EcoChalet

   Главне предности дрвених шатора

   Оптерећења ветром и снегомОптерећења ветром и снегом

   Извештаји о испитивањуИзвештаји о испитивању

   Без средњих ослонацаБез средњих ослонаца

   Италијанска технологијаИталијанска технологија

   Комплетан сет дрвених шатора

   Комплетан комплет оквира

   Брус
   Лепљено ламелирано дрво
   Прибор од нерђајућег челика
   Челични поцинковани конектори

   Материјал за облагање

   Архитектонска тенда отпорна на пламен
   Провидна ПВЦ тканина
   Избор боја РАЛ

   Зидови

   Зид чврста бела или провидна
   Зид за подизање
   Стаклени зидови (врата по избору)

   Продаја дрвених шатора од произвођача

   Компанија LUXTENT нуди куповину дрвеног шатора у Будви и другим градовима Црне Горе. Као произвођач конструкција, можемо понудити услугу по принципу кључ у руке која обухвата пројектовање, израду и монтажу шатора у најкраћем могућем року и по најбољој цени.

   EcoChalet — је модел у облику куполе у ​​еко стилу који је данас актуелан. Оквир од лепљеног ламелираног дрвета у природној нијанси споља изгледа веома импресивно, а изнутра формира удобан светао простор без међуносача. Купола дрвеног шатора може бити застакљена или израђена од посебне тканине за тенду било које боје и степена провидности, оквир конструкције може бити обојен у било којој боји на захтев купца. Могуће је додатно брендирање фасаде или појединих зона.

   Поред лепог изгледа, модел има добре карактеристике перформанси — издржљив је и поуздан, лако издржава оптерећење ветром и снегом и може се користити током целе године.

   Шатори од лепљених греда су потпуно еколошки прихватљиви, јер се лепљење врши специјалним лепком. Овај лепак не спречава дрво да „дише“, што значи да структура задржава све предности природног материјала.

   Употреба дрвених шатора

   Дрвени шатори могу бити од интереса за широк спектар клијената. Дизајн EcoChalet ће бити елегантно решење за терасе, базене, сеоске клубове, кафиће и ресторане, просторе за рекреацију на отвореном. Шатор је погодан за организовање венчања и журки на отвореном, осим тога одличан је избор за концерт, презентацију, модну ревију, сајам или фестивал.

   Остали модели