Drvena pergola za restoran

EcoPergola

Serija modela EcoPergola

Mogućnost dizajna veličine

EcoPergola 16 m²

Parametri modula

Širina:
Dužina:

4 m
4 m

Kapacitet

Banket:
Bife:

10 pers
16 pers

Mogućnost dizajna veličine

EcoPergola 24 m²

Parametri modula

Širina:
Dužina:

4 m
6 m

Kapacitet

Banket:
Bife:

14 pers
24 pers

EcoPergola Individual

Dobijte komercijalnu ponudu
za izgradnju EcoPergole

Pergola za slušalice za terasu

Kompletan komplet okvira

Брус
Ljepljeno lamelirano drvo
Pribor od nerđajućeg čelika

Materijal za premazivanje

Arhitektonska tenda otporna na vatru
Kaljeno tripleks staklo (opciono)
Prozirna PVC tkanina
Polikarbonat (opciono)
Tonirana PVC tkanina
Izbor RAL boja

Glavne prednosti pergole za ljetni kafić

Оптерећења ветром и снегомOpterećenja vjetrom i snijegom

Извештаји са испитивања МВСMVS izvještaji o testiranju

Без средњих ослонацаBez srednjih oslonaca

Италијанска технологијаItalijanska tehnologija

Restoran EcoPergola galerija Pergola

Dobijte komercijalnu ponudu
za izgradnju EcoPergole

Drvene pergole za restoran

Minimalistička i moderna pravougaona pergola za restorane sa izdržljivim drvenim okvirom od lamela bez međunosača. Ova pergola se može postaviti zasebno ili pored zgrade i pogodna je za korištenje tokom cijele godine.

Pergola je dopunjena staklenim premazom ili posebnim PVC šatorskim tkaninama raznih boja i tekstura; brendiranje je moguće i na zahtjev kupca. Minimalna površina EcoPergole je 16 m2, ali za velike prostore mogu se proizvesti tende bilo koje veličine.

Zbog svoje funkcionalnosti i praktičnosti, EcoPergola je odlična opcija za kafiće i restorane. Široko se koristi u HoReCa segmentu za povećanje broja sjedećih mjesta, opremanje terasa, otvorenih lokacija i rekreacijskih prostora, kao iu privatnom sektoru za stvaranje udobnih i modernih terasa.

Pergola je vanjski vrt koji formira zasjenjenu šetnicu, šetnicu ili prostor za sjedenje od okomitih stupova ili stupova koji obično podržavaju poprečne grede i čvrstu otvorenu rešetku.

Pergola za kafe terasu u Crnoj Gori

Dizajnerske konstrukcije za komercijalne djelatnosti, naše pergole za restorane i hotele prilagođavaju se svakoj vrsti eksterijera i omogućavaju vam da povećate svoj kapacitet tijekom cijele godine. Prednost postavljanja restoranske pergole je u tome što nije potrebna teška konstrukcija.

Uspjeh vaših poslovnih aktivnosti leži u vašoj sposobnosti da privučete i zadržite kupce, ali da biste postigli ovaj cilj, nekoliko faktora mora biti pravilno optimizirano i kombinirano. Kvalitet vaših proizvoda i usluga je od suštinskog značaja, ali morate znati i kako prodati svoj imidž i maksimalno povećati svoju vidljivost. Pergola je estetska, udobna i funkcionalna struktura. Ako se postavi strateški, može dodati značajnu vrijednost vašoj odgovarajućoj ponudi. Tu na scenu stupa restoranska pergola, kao svestrano i elegantno rješenje za rad i prilagođavanje vašim potrebama.

Vaši restorani, picerije, barovi, pivare i hoteli su posjećeni tokom cijele godine, ali pravi vrhunac prometa za mnoge od vas dolazi u proljeće i ljeto kada je klima toplija. Boravak u zatvorenom tokom zime je više potreba nego izbor. Nije slučajno što se većina restorana pokušava opremiti protiv klimatskih opasnosti postavljanjem roleta, natkrivenih sjenica ili vodootpornih suncobrana, ovi prostori su maksimalno optimizirani, čak i kada zahladi, pokušavajući kompenzirati zimske neugodnosti postavljanjem sistema grijanja. . Međutim, u slučaju jakih kiša, jakog vjetra ili posebno teških vremenskih uvjeta, ova rješenja nisu idealna i možda neće biti dovoljna. Naše pergole za barove i restorane su čvrste konstrukcije koje vam omogućavaju da stvorite ugodan, siguran i prozračan ambijent, bez obzira na vremenske uslove ili godišnje doba. Oni vam omogućavaju da dočekate kupce tokom cijele godine, da povećate svoj kapacitet, a time i prihod.

Ostali modeli