Конструкције оквира и тенди

Предности конструкција тенди
LUXTENT

Поцинковани челични оквир

Архитектонска тенда отпорна на пламен

Преко 10 година искуства

Без средњих ослонаца

Отпоран на временске услове

Издржљива архитектонска тканина за тенде

ArcoTenso

Елегантна рам-шаторска конструкција, израђена по италијанској технологији, идеална је за прославе, венчања, корпоративне забаве и друге прославе. Такве структуре се лако скалирају спајањем и одликују се високом чврстоћом, водоотпорношћу, отпорношћу на друге механичке или природне утицаје.

Негорива тканина за тенде и оквир од поцинкованог челика са антикорозивним премазом чине конструкције оквира-шатора мултифункционалним, практичним и издржљивим. Монтажни лучни шатори АрцоТенсо су у стању да реше сложене проблеме и организују догађаје било ког обима и природе.

EcoChalet

Монтажне конструкције тенди EcoChalet — природна лепота и поузданост. У креирању модела коришћени су природни материјали који структури шатора дају природан изглед и снагу. Такве структуре се користе за опремање летњих кафића и ресторана, салона и тераса за приватни сектор.

EcoChalet модел се прилагођава свим временским условима. Оквир од лепљеног ламелираног дрвета издржава оптерећење ветром и снегом, што чини конструкцију тенде стабилном и функционалном. Поред тога, могућност пристајања омогућава вам да повећате капацитет конструкција и користите их за било коју своју сврху.

EcoPergola

Практичан, правоугаони дизајн тенде, који не садржи ништа сувишно. Снажан оквир од лепљеног ламелираног дрвета чини перголу погодном за употребу током целе године.

Перголе су погодне не само за угоститељске објекте, већ и за употребу у приватним кућама када се опремају отворени простори за рекреацију. Површина терасе се може повећати на потребну величину како би се створили објекти са великим бројем седишта. Модел EcoPergola има много опција за додатке, што ће вам омогућити да не ограничавате своју машту приликом дизајнирања конструкције тенде.

GeoTenso

Монтажне шаторске конструкције GeoTenso су конструкције необичног облика које органски личе на савремена спортска и концертна места, ресторане и банкет сале. Због могућности доградње и уређења, погодни су и за опремање удобних глампинг локација.

Оригиналне конструкције тенди у облику хемисфере одликују се не само својом спољашњом елеганцијом, већ и високом чврстоћом, равномерно распоређујући оптерећење због облика оквира. Разноврсни премази и материјали оквира омогућавају да шатори овог модела изгледају органски у свим условима.

Membrane

Свој креативни потенцијал можете остварити приликом уређења вашег приградског подручја, летњег кафића или ресторана користећи шаторске структуре са мембранским оквиром. Лагана структура има много варијанти и може се користити за креирање надстрешнице, терасе или дневног боравка. Упркос спољној елеганцији, такав шатор је јак, издржљив и лако се прилагођава временским условима захваљујући употреби ватроотпорне тенде и антикорозивног премаза рама.

Префабриковане мембранске структуре су дизајниране да реше најсложеније дизајнерске изазове.

Монтажне конструкције рамских тенди

Наш профил је изградња монтажних оквирно-шаторских конструкција у Црној Гори. Нудимо широк асортиман модела шатора и павиљона.

Конструкције тенди су једноставан начин да направите привремену или сталну локацију за било коју од ваших намена. Монтажне конструкције шатора се користе у многим областима:

  • стварање функционалних елемената урбаног развоја (стајалишта јавног превоза, места за изнајмљивање итд.);
  • додатне зграде за приватне куће (базени, летње терасе);
  • изградња складишта;
  • организација догађаја, платформе за трговину на отвореном;
  • опрема за летње кафиће и ресторане;
  • стварање спортских хала и арена.

Мобилност, кратко време изградње, нема потребе за координацијом пројекта и израдом пројектне документације чине шаторске структуре профитабилнијим од стационарних зграда. Повећана чврстоћа, отпорност на ветар, отпорност на топлоту, отпорност на корозију, као и прилагодљивост свим временским условима чине конструкције тенде што разноврснијим.

LUXTENT ствара конструкције тенди које се успешно користе у различитим областима.

Популарни дизајни тенди